13. Samenwerkingen

————————

Leger des Heils en bedrijven

Een bijdrage aan de samenleving.

Steeds meer bedrijven leveren een bijdrage aan de samenleving door middel van maatschappelijk betrokken ondernemen. Het Leger des Heils werkt samen met grote en kleine bedrijven die op deze manier iets kunnen betekenen voor onze doelgroep.

House of Einstein

Het E-commercebedrijf House of Einstein zamelt kleding in voor het Leger des Heils en organiseerde een metamorfosedag voor bezoekers van Bij Bosshardt Noordkaap. Onze deelnemers werden geknipt en kregen een geheel nieuwe outfit aangemeten.

Shinta Schoeber, Customer Succes Manager, House of Einstein

“Wij kijken zeer positief terug op de samenwerking die we hebben gedaan met Leger des Heils. Fijn dat we mensen hebben kunnen helpen die nu goed gekleed terug de arbeidsmarkt op gaan.”

————————–

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam doneert elke week zo’n vijftig driegangen maaltijden aan Bij Bosshardt Noord en verzorgt regelmatig warme maaltijden voor de Soepbus. Ook zette het conferentiecentrum een donatieprogramma op waarbij overgebleven producten van beurzen onder andere aan het Leger des Heils worden gedoneerd.

Rientz Mulder, Executive Chef, RAI Amsterdam

“De samenwerking van de Basement Chefs en het Leger des Heils is geweldig. Het geeft energie en betrokkenheid bij het hele keukenteam om lekker eten te geven aan een mooi project als Bij Bosshardt Noord. Op die manier maken we Amsterdam samen een beetje menselijker. En daar zijn wij ook best trots op!”

—————————–

Stephanie Mathas, MVO Manager, RAI Amsterdam

“Wij genieten van de samenwerking met het Leger des Heils. Wat jaren geleden begon met een probeerproject is uitgegroeid tot een mooie samenwerking, waarin we elkaar steeds beter leren kennen en elkaar steeds gemakkelijker kunnen vinden. Het maatschappelijke resultaat van deze verbondenheid is hartverwarmend!”

————————————

Wil jij ook als bedrijf met het Leger des Heils samenwerken?

 

Neem gerust eens contact op met onze relatiemanager John Bocxe, via:
T: 06-13478694
E: john.bocxe@legerdesheils.nl
Video
Share
Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1