Burgemeester Halsema:

“Wat doen jullie geweldig werk”

Wethouder Kukenheim

op werkbezoek

Voordewind en Ceder

op werkbezoek

“Wat doen jullie geweldig werk!”

Femke Halsema – Burgemeester Gemeente Amsterdam

“Wat doen jullie geweldig werk, daar zijn jullie vast trots op! En tegelijk is het zo ontzettend schrijnend om te zien hoe deze crisis de eenzaamheid en kwetsbaarheid van jullie doelgroep blootlegt”, aldus burgemeester Femke Halsema tijdens haar werkbezoek aan onze organisatie. Ze uitte waardering voor ons werk en gaf blijk van haar zorg voor medewerkers, onze doelgroep en de stad.

Werkbezoek Wethouder Simone Kukenheim

Wethouder Zorg Simone Kukenheim liep een aantal uren mee met onze Wijkverpleging in Zuid. Een mooi bezoek waarbij we de diversiteit van ons werk goed konden laten zien!

Collega Andrea (verpleegkundige Thuiszorg): “De wethouder bedankte ons voor het goede werk wat we doen, al voordat ze naar de cliënten ging! Dus ze had al een beeld van ons. Dat was erg leuk. Ik vond het fijn om iets te kunnen laten zien van hoe mooi en uitdagend ons werk is. Soms zijn wij de enige connectie met de buitenwereld voor de cliënt. Ons werk gaat verder dan steunkousen aantrekken; wij hebben een vertrouwensband.”

Werkbezoek Joël Voordewind en Don Ceder

Tijdens een werkbezoek van de ChristenUnie bezochten (voormalig) Tweede Kamerlid Joël Voordewind en Raadslid Don Ceder ‘Sporthal Caland’ in Amsterdam waar dak- en thuislozen werden opgevangen. Samen met HVO-Querido en de Regenbooggroep verzorgden we hier onderdak voor mensen voor wie ‘thuisblijven’ geen optie was. Zowel de ChristenUnie als het kabinet willen dat dak- en thuislozen in de toekomst zo kort mogelijk in de opvang zitten. Ook moeten deze mensen, met passende begeleiding, sneller kunnen doorstromen naar een woning. Iets dat de gemeente Amsterdam en het Platform Opvanginstellingen Amsterdam (waar wij als Leger des Heils Amsterdam onderdeel van uitmaken) uiteraard van harte ondersteunen.

Video
Share
Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1